Meniu
Prekių krepšelis
Nuolaida iki 35% SANDĖLIO IŠPARDAVIMAS

Klientų atsiliepimai


Labas rytas,Varžtai puikiai tiko. Ačiū už puikų, greitą ir labai malonų aptarnavimą visos jūsų įmonės. Patys geriausi atsiliepimai iš mūsų. Gražios savaitės

  Pirkėja

Noriu padėkoti už vaikišką lovytę. Nustebino kokybė, surenkant nekilo jokių problemų:). Noriu padėkoti ir pasidžiaugti visu kolektyvu. Ypač malonus, mandagus bendravimas tiek telefonu, tiek pristačius prekę. Nuoširdžiausios rekomendacijos!

  Daiva

Sveiki,Labai norėjau pasidžiaugti gautais baldais ir paslaugomis. Administratorė maloni, paslaugi, viską sutvarkė operatyviai. Vyrukai atvežę baldus irgi labai šaunūs, bendraujantys, sukrovė atsargiai, ne bet kaip. Ir baldeliai nors pirkau tikrai pigiausią variantą, bet kokybe esu nustebinta, nes nesitikėjau tokios geros kokybės už tokią kainą.Žodžiu ačiū visai šauniai komandai, tikrai jūsų el.parduotuvę rekomenduosiu kitiems ir pati pirksiu iš jūsų jeigu dar ko reiks. Ir gražių jums švenčių :)

  Vilita Skersiene

Noriu labai Jums padėkoti,toks nuostabus aptarnavimas,labai puikus žmogus atvežė prekę patikrino,Jūs labai rūpestinga,aš labai Dėkinga,linkiu Jums visiems kuo didesnės sėkmės.Gražių ateinančių metų.

  Evelina, Lina Ivanauskiene

Sveiki, noriu padėkoti už TV spintelę, vakare vyras sustatys. Tačiau noriu atkreipti dėmesį į kurjerio darbą. Labai malonus, paslaugus ir mandagus kurjeris. Susiduriame šiuo metu su daugeliu kurjerių, tačiau tokio malonaus dar neteko matyti. Matosi, jog dirba savo mylimą darbą. Ačiū dar kartą, kurjeriui padėkojau jau ne kartą.

  Radvilė

Sveiki, ačiū už greitą pristatymą, komodą jau gavau :) nežinau ar Jūsų kurjeris, bet superinis žmogus, viską žaibiškai užnešė ir pagelbėjo :)

  Jomantė T.

Super aptarnavimas. Pradedant internetinės parduotuvės darbuotojais ir baigiant vairuotojais, kurie pristato baldus, personalas aukščiausio lygio. Operatyviai ir lanksčiai reaguoja, profesionaliai komunikuoja, visi labai mandagūs ir malonūs. Baldai atvažiavo kaip ir buvo numatyta. Sklandus ir malonus procesas. Ačiū visiems :)

  Laura

Su gamintoju kilo problemu, taciau internetines parduotuves darbuotojai yra paties auksciausio lygio: demesingi, labai malonus. Sprendzia problemas operatyviai. Gerbia savo klientus. Net ir kilus nesklandumams darbuotojais galima pasikliauti. Labai aciu.

  Elena

Rekomenduoju. Pristate baldus greiciau negu zadejo. Baldus reikejo pristatyti I Airija, patys stengesi IR taresi su vezejeis,kad visiems butu patogu. Baldu kokybes IR kainos santykis tikrai labai geras.

  Auelija

Sveiki. Noriu padekoti uz atsiustus baldus IR tarpinikavima juos pristatant I Airija. Baldus gavome, jau surinkome. Viskas tvarkinga. Dziaugiames. Aciu dar karteli

  A.V.

Retai rašau atsiliepimus, bet šį kart labai norėjau, nes komanda dirbanti čia yra turbūt maloniausi, kokius teko sutikti įsigyjant daiktus. Tiek vadyba, tiek pristatantis kurjeris, prisitaiko, susitarti nėra sunku. Viskas labai super! Užsisakiau tv komodą ir kilimą,tai galiu pasakyti, jog viskas pranoko lūkesčius. Kainos ir kokybės santykis atitinka. Esu labai patenkinta!

  Kristina

Rekomenduoju! Pristatė taip kaip ir žadėjo, net anksčiau. Labai malonus ir draugiški žmonės dirba. Ačiū Jums :)

  Violeta

Vakar gavome TV spintele, tikrai neslepsiu tikejausi prastesnes kokybes kaip uz tokia kaina. Bet buvau maloniai nustebinta, spintele pranoko lukescius. Geriausi atsiliepimai vairuotojui, dave net kelis patarimus del surinkimo. Linkiu sekmes darbuose ir versle :)

  Remigija

Malonus darbuotojai tiek pirkimo tiek pristatymo metu! Prekė atitiko aprašymą bei pateiktas nuotraukas internetinėje svetainėje. Dėkoju.

  Ingrida T.

Viskas labai šaunu ☺️ Preke super ☺️ Žmones taip pat superiniai, net savaitgali viska issamiai paaiskino ir patare kaip tikslingai sutverti ☺️ Aciu jums labai ☺️

  Rasa

Esu laaabai patenkinta Baltaitau.lt aptarnavimu,preke,pristatymo terminu ir paciu kurjeriu. Liepos 5 d.uzsisakiau dviaukste lova vaikams,ir siandien liepos 13 d.preke gavau,nors pristatymo laikas turejo trukti 4-6sav. Maloniai nustebino super greitu pristatymu ???? Labai maloni pardaveja,viska graziai ir maloniai paaiskino ir priime uzsakyma. Kurjeris maximaliai malonus,draugiskas ir plepus ???? Sekmes Jums darbe,daug klientu,TAIP IR TOLIAU ????

  Andžela

Pirkau iš šio puslapio sekciją, labai džiaugiuosi puikiu aptarnavimu ir pristatymu.Rekomenduoju užsisakyti iš šio puslapio.

  Vilma Prienai

Taip būna retai , labai greitai atliktas užsakymas, labai labai tvarkingai viskas supakuota,labai labai malonus kurjerio aptarnavimas ir labai labai graži jau surinkta sekcija. Ačiū jums.

  Irena

Su draugu užsisakėme Nord staliuką. Abu esam maloniai nustebinti už greitą ir labai malonų aptarnavimą. Prekę gavomę šiandien ir jau susirinkom. Labai dėkingi esame ir kurjeriui ir vadybininkei už labai malonų aptarnavimą. Prekę gavome anksčiau nei buvo žadėta. Labai rekomenduoju. Širdingas Ačiū kolektyvui.

  Simona

Laba diena,Mūsų naujieji baldai jau surinkti. Norime padėkoti ir pasidžiaugti vykusiu pirkiniu. Baldai labai gražūs, tvirti, "kvepiantys" ilgaamžiškumu. Spalva visiškai atitinka pasirinktąją. Aptarnavimas "nuo - iki" nepriekaištingas. Pristatymo terminas nesuvėlavęs. Žodžiu, esame labai patenkinti. Linkime gyvuoti sėkmingai ir ilgai, o mes tikrai negailėsime rekomendacijų.Pagarbiai, Jūratė N.

  Jūratė Navickienė

Ačiū labai už operatyvumą.

  Neringa

Širdingas ačiū už malonų ir greitą užsakymo išpildymą.

  Danguolė

Labai graži Balin indauja ir komoda. Nuoširdus ačiū.

  Jurgita

Stalas puikus ačiū Jums ,sekmės darbuose.

  Alma

dėkui už pristatymą - labai sklandų ir tikslų! 

  L.K

Laba diena,noriu padėkoti jums, esame patenkinti baldais, taip pat jūsų puikiu aptarnavimu ir greitu pristatymu.Ačiū jums ir sėkmės,Būtinai rekomenduosiu Jus!

  Lina D.

Sveiki. Gavau jau staliuką. Noriu pasakyti ačiū, jis nuostabus, buvo verta laukti. Atėjo tvarkingas. Vairuotojas malonus, padėjo užnešti. Ačiū ir sėkmės darbuose????

  Grazina

Labai sunku rinktis prekes, nes paspaudus ant kitos prekės kiekvieną kartą išlenda reklaminis langas dėl nemokamo pristatymo.

Atsakymas: Jei Jums trugdo rinktis baldus pasirodantis langas su informacija apie nemokamą pristatymą, uždėkite varnelę - Daugiau neberodyti.

  Ingrida

Užsakinėjau kampinę spintą, visos detalės buvo tvarkingai supakuotos, personalo aptarnavimas aukščiausio lygio. Labai patenkinta esu. ⭐⭐⭐⭐⭐

  Inga

Labai greitai gavau užsakytus baldus, labai gera baldų kokibė, aš užsakiau 5 baldus, nei vienas nenuvilė.

  Arnoldas
Rodoma nuo 1 iki 30 iš 127 (viso puslapių - 5)
Dėmesio!
Norėdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, naudojame slapukus, kuriuos galite bet kada atšaukti.